Rekrytoimme!

15.4.2024

iStock 1800442381

Försäljare - Näthandelsansvarig

Vi söker en engagerad och målinriktad individ för rollen som Försäljare/Näthandelsansvarig hos FixForce. Som en viktig del av vårt team kommer du att vara ansvarig för en rad viktiga uppgifter, inklusive kundbetjäning inom däck och besiktning, hantering av sociala medier och administrativa arbetsuppgifter.

 

Ansvarsområden:

Ge förstklassig kundservice inom däck och besiktning, både personligen och via telefon eller e-post. Driva och underhålla närvaron på våra sociala medieplattformar genom engagerande och relevant innehåll. Utföra administrativa uppgifter relaterade till försäljning och näthandel, inklusive orderhantering.

 

Vi söker dig som är:

Kan båda inhemska språken, är starkt socialt och teamorienterat, med förmåga att bygga och underhålla relationer med kunder och kollegor. Utpräglad organisationsförmåga för att hantera flera uppgifter samtidigt och hålla ordning i arbetsflödet. Erfarenhet av och bekvämlighet med att arbeta med sociala medier för att marknadsföra produkter och interagera med kunder. Villig att lära sig nya uppgifter och ta initiativ för att hitta innovativa lösningar. Positiv och lösningsorienterad inställning till arbete och utmaningar.

 

Vi ser positivt på följande meriter:

Intresse och kunskap inom bilbranschen, specifikt inom däcksegmentet.
Erfarenhet av kundkontakt och försäljning.
 

Om du är en entusiastisk och driven individ som är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att bli en framgångsrik Försäljare/Näthandelsansvarig hos FixForce, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till info@fixforce.fi.

 

 

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

 

Kontaktuppgifter: 

Andreas Renfält
info@fixforce.fi
+358 50 566 1175